Het gratis account

[tweetmeme source=”schoudercom” alias=”http://bit.ly/cSoyys” only_single=false]

Al vele jaren zijn er gratis versies van software te krijgen, tot tevredenheid van zowel de makers als de afnemers. Zonder gratis varianten zou ikzelf veel software nooit hebben bekeken laat staan gekocht.

Waren het vroeger voornamelijk tijdsgelimiteerde downloads, tegenwoordig is de trend webapplicaties zonder tijdslimiet maar met beperkte functionaliteit.

Ook voor schoudercom.nl is er een gratis variant, en wel van de categorie ‘zonder tijdslimiet maar met beperkingen’. De beperking zit ‘m voornamelijk in het aantal groepen dat ondersteund wordt, namelijk 3. Je kunt met het gratis account dus prima schoudercom.nl eens uitproberen met een aantal groepen, zonder ergens aan vast te zitten en zonder zorgen over een naderende opheffing van het account.

In het gratis account worden verder alle functionaliteiten ondersteund, zij het met limieten qua aantallen (bv aantal Enquêtes) die echter in een pilot nooit zullen worden bereikt. Ook zal SMS berichtenverkeer niet in de gratis variant beschikbaar zijn wegens bijkomende kosten.

Het gratis account is aan te maken door op www.schoudercom.nl op de button “Gratis account” te klikken en de instructies te volgen.

p.s. het duurt nog ~2 weken voordat http://www.schoudercom.nl live gaat

3 gedachten over “Het gratis account

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s